Reddingsbrigade de Dukers Nijeveen, Waterhulpverlening, click for home
Reddingsbrigade de Dukers Nijeveen, Waterhulpverlening, click for home

Het seizoen is weer begonnen!

Sinds donderdag 6 en zaterdag 8 september zijn wij weer begonnen met Zwemmend Redden in Bad Hesselingen. Onze zwemtijden zijn: op donderdagavond van 21:00 uur tot 22:00 uur en op de zaterdagochtend van 08:00 uur tot 09:00 uur. Weet je niet of de Reddingsbrigade wat voor je is? Geen probleem! Je mag twee keer komen proefzwemmen! Je kunt je aanmelden bij het formulier hier op de website, door onder het kopje ‘Zwemmend Redden’ op ‘Inschrijven’ te klikken.

Hopelijk tot donderdag of zaterdag!

Vanaf 30 maart trainen we weer met kleding aan. Klik hier voor de geldende kledingeisen, zodat je bij het examen en tijdens de trainingen de juiste kleding draagt!

 

De strijd om de clubkampioen is weer gestreden. Het was voor sommige best aanpoten om de tegenstander voor te blijven. Het is jaarlijks weer een strijd om te kijken wie er het snelste kan zwemmen. Hierbij de uitslag:

Het nieuwe seizoen begint op 2 september 2015. Wil jij ook Redder worden, dat kan. Probeer het nu de hele maand september GRATIS!

We zwemmen op woensdagavond in zwembad de Duker in Nijeveen.

18.30 - 19.15 u Junior Redder (v.a. Zwemdiploma A)
19.15 - 20.00 u Zwemmend Redder
20.00 - 20.45 u Lifesaver
20.45 - 21.30 u Conditietraining 

Schrijf je hier direct in voor een proefles!

 

Zaterdagavond 14 maart heeft Reddingsbrigade “de Dukers” weer mee gedaan aan de jeugd marathon in Staphorst. Dit keer waren we goed herkenbaar in onze nieuwe teampolo’s!

In totaal deden er 9 teams mee aan deze marathon. Reddingsbrigade Staphorst kon Zwolle, Nieuwleusen, 2 teams uit Nijeveen, 2 teams uit Hasselt, Zwartsluis en 2 eigen teams verwelkomen. 

Even na 18.00 uur doken de eerste zwemmers het water in. Iedere zwemmer zwemt 7 minuten en wordt dan afgelost door de volgende zwemmer. Het is de bedoeling om per team zoveel mogelijk banen te zwemmen. De laatste 12 minuten bestaat uit een eindestafette. Elke zwemmer zwemt dan 50 meter en wordt vervolgens afgelost door de volgende zwemmer.

Login Leden

Agenda

@RBdeDukers