Reddingsbrigade de Dukers Nijeveen, Waterhulpverlening, click for home
Reddingsbrigade de Dukers Nijeveen, Waterhulpverlening, click for home

Vanaf september 2017 trainen wij in Bad Hesselingen Meppel. We trainen hier voor de jeugd op zaterdag van 13.30  tot 14.30 uur en voor de ouderen op donderdag van 21.00 tot 22.00 uur.

Vanwege de sluiting van het zwembad in Nijeveen waren wij genoodzaakt een nieuw zwembad te zoeken. Wij zijn blij dat we u kunnen melden dat we de trainingen kunnen voortzetten.

We nodigen iedereen van harte uit om vanaf september bij ons te komen trainen. De eerste twee lessen zijn gratis!

Vanaf 30 maart trainen we weer met kleding aan. Klik hier voor de geldende kledingeisen, zodat je bij het examen en tijdens de trainingen de juiste kleding draagt!

 

De strijd om de clubkampioen is weer gestreden. Het was voor sommige best aanpoten om de tegenstander voor te blijven. Het is jaarlijks weer een strijd om te kijken wie er het snelste kan zwemmen. Hierbij de uitslag:

Het nieuwe seizoen begint op 2 september 2015. Wil jij ook Redder worden, dat kan. Probeer het nu de hele maand september GRATIS!

We zwemmen op woensdagavond in zwembad de Duker in Nijeveen.

18.30 - 19.15 u Junior Redder (v.a. Zwemdiploma A)
19.15 - 20.00 u Zwemmend Redder
20.00 - 20.45 u Lifesaver
20.45 - 21.30 u Conditietraining 

Schrijf je hier direct in voor een proefles!

 

Zaterdagavond 14 maart heeft Reddingsbrigade “de Dukers” weer mee gedaan aan de jeugd marathon in Staphorst. Dit keer waren we goed herkenbaar in onze nieuwe teampolo’s!

In totaal deden er 9 teams mee aan deze marathon. Reddingsbrigade Staphorst kon Zwolle, Nieuwleusen, 2 teams uit Nijeveen, 2 teams uit Hasselt, Zwartsluis en 2 eigen teams verwelkomen. 

Even na 18.00 uur doken de eerste zwemmers het water in. Iedere zwemmer zwemt 7 minuten en wordt dan afgelost door de volgende zwemmer. Het is de bedoeling om per team zoveel mogelijk banen te zwemmen. De laatste 12 minuten bestaat uit een eindestafette. Elke zwemmer zwemt dan 50 meter en wordt vervolgens afgelost door de volgende zwemmer.

Login Leden

Agenda

@RBdeDukers